Monday, May 19, 2014

prin Praga si Magelan e acasa! :)lacate si poduri, lacate pe poduri


staff-ul inflacarat langa catedrala Sf.Vitus


copii de toate felurile


avem verighete acuma :)


elefantul dansator


felina preferata


compozitie cu girafe


visual trip cu fosile 


Magelan! :)
Am umblat un pic, n-am mai postat nimic! :) 
Autocarul a fost casa noastra timp de vreo 14 ore din Timisoara, respectiv Arad, pana-n Praga, unde contrastul dintre arhitectura frumoasa si vremea urata e enorm....ploaie, peste 5 minute soare, peste un sfert de ora grindina si apoi iar soare....bine ca ne-am luat si altceva in afara de sandale ca ne-nghetau ungiile de la degetele mici de la piciorul drept :) Frumos oras cu oameni feluriti dintre care cativa ne-au devenit prieteni si care ne-au aratat "altfel" Praga ;) 
Alexandra si-a dat foc la poi-uri aproape in fiecare seara, alaturi i-am fost si eu cu al meu staff si uite asa am facut caldura unde nu era si-am impartit un pic de good vibe si pe-acolo, pe la gotici. Am fost si la zoo, super conditii pentru animale pe care probabil nu le vom mai putea vedea in salbaticie, am vazut, spre deliciul privirii si sufletului meu, tigrul siberian, Alexandra si-a vazut mult iubitele girafe, care erau langa elefantii prea domoli sa-ti pese ca sunt ataaaaaaat de mari, superfaine animale! 
Si am ajuns la Cluj, unde ne astepta( sau asa vreau eu sa cred) Magelan, minunatia de caine de rasa canina, maidanez imperial, mascul feroce si suflet de artist, cainele nostru! :) La atelier am intalnit-o pe Maria, care ne-a devenit prietena si partenera de zambete largi pana la hohote, cu ea am colindat ceva bar, unde ne-am pus la o cantare cu niste strainezi din strainezia, cu care sigur ne vom mai intalni si vom canta si vom dansa si stiti voi....good vibes :) Andrei, prietenul Mariei ne-a incantat papilele gustative in ziua urmatoare cu o papara meticulos preparata cu caldura de suflet si garnitura de ridichi, una peste alta, faini oameni! Ne-am intalnit si cu Stefan si cu  Alexandra si-ai lor 3 minuni  de copii surferi si-am cantat in parcul central si-am incalecat pe-o sa si daca mai vreti sa povestim despre Cluj, Praga, ridichi sau alte bunatati, sunati-ma sau haideti la Meca....ma pun sa dorm un pic! :)


                .....pe data viitoare,
                                                                     Noni & Sandi ;)